Най-шантавите ученически пособия

55492
Най-шантавите ученически пособия

Всеки родител би искал детето му да е уникално, самите малчугани също трудно се въздържат от желанието си да имат уникални вещи, с които да изпъкнат сред съучениците си. Това, разбира се, не е най-важното, но съществуват наистина шантави ученически пособия. 


Бронирана раница

500 полицаи ще се грижат за реда около училищата на 15 септември в София

Около 500 служители на реда ще се грижат за нормалното протичане на първия учебен ден - 15 септември. Това съобщи началникът на охранит...

Би ни се искало тази бронирана раница да е просто шега и изобщо да не съществува, но тя наистина се произвежда и купува. Бронираните училищни пособия са широко разпространени в САЩ.  Самата раница е изобретена през 2007 г. от компанията Bullet Blocke.

Безглутенови боички

Макар да не са много хората, които имат непоносимост към глутена, продажбата на безглутенови боички за рисуване е достигнала своя пик. За децата, които биха се полакомили да си хапнат нещо шарено, тези боички са най-добрият вариант, тъй като са направени от оризово брашно, моркови, спанак, хума и други истински хранителни съставки.

Училищата в община Враца са готови за първия учебен ден

Училищата в община Враца са готови за първия учебен ден и новата учебна година ще започне нормално, съобщи кметът на общината Николай И...

Линия-пистолет

Едва ли в едно училище с проблеми с дисциплината тази линия би свършила работа.  Но знае ли човек…

Молив –прашка

Може би това е пособието, което най-много ще напомня на ученика за отминалата ваканция. И ако му доскучае в час по математика с удоволствие би се прицелил с някое уравнение на дъската.

Коларова иска политиката вън от българското училище

Политиката трябва да бъде вън от българското училище и директорите, и училищата да не бъдат предмет на междупартийна конкуренция. Образ...

Истински зловеща острилка

Тази направо садистична острилка е идея на художника Матю Джеймс Тейлър. Действително е ужасяваща, но не може да не признаем остроумието на автора!

Несесер-палачинка

Всички училища ще отворят врати на 15 септември

Ще има училища, освен в населените места, засегнати от наводненията, в които ремонтите няма да приключат до 15 септември. Там обаче ще ...

Явно не е предназначен за ученици, които едва изчакват да свърши часа и да си купят нещо за хапване. Само при вида му и слюнките потичат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com